Hoe een licentie verkrijgen en het Kaspersky-product activeren?

Kaspersky blijkt de beste antivirus te zijn voor het bieden van echte en effectieve bescherming voor gadgets zoals pc's, laptops, tablets, Androids enz. Elk virus dat uw systeem kan beschadigen en al uw gegevens kan opeten, wordt gemakkelijk gedetecteerd door deze antivirus en wordt verwijderd direct voordat uw systeem wordt beïnvloed. Kaspersky Support wil zijn gebruikers erop wijzen dat wanneer u een product installeert, u een licentie moet kopen om dat product te activeren. In deze handleiding leert u hoe u die licentie kunt kopen, dus voer de volgende stappen uit om dit te doen:

  1. Open uw Kaspersky AntiVirus.
  2. Open de link Licentie in de rechterbenedenhoek van het venster.
  3. Druk op de groene knop Koop activeringscode in de Licentieweergave.
  4. Volg de instructies op het scherm en je bent klaar.
Om uw antivirus te activeren, vraagt de app u om de activeringscode. Probeer het product 30 dagen of activeer het met de activatiecode. In de snelstartgids kun je deze code vinden als je een versie in doos hebt of in het bericht van de winkel als het online is gekocht.

  1. Koop de code in de Kaspersky Lab Official Online Store als je deze code niet hebt.
  2. Ga naar License Renewal & Upgrade Center om de verlopen licentie te verlengen.
Als u verdere hulp nodig heeft, is het Bellen Kaspersky Nederland klantenservicenummer altijd voor u beschikbaar. Of het probleem nu verband houdt met deze blog of met het downloaden, installeren of functioneren van de software, u wordt geleid door de beste oplossingen. Dit team van goed opgeleide technici en professionele medewerkers zal u op de best mogelijke manier bijstaan. Zelfs uw minieme vragen worden door hen met gemak en comfort opgelost. Schroom dus niet om ze te bellen. Ze voelen zich verheugd om te dienen terwijl deze service wordt geïntroduceerd voor de vragen van gebruikers die worden geconfronteerd bij het openen van de antivirus.

Gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Hoe moet u een code genereren als uw Kaspersky-licentie nog steeds actief is?

Hoe Kaspersky VPN uitschakelen?